Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира предстоящото в събота домакинство

...
Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира предстоящото в събота домакинство
Коментари Харесай

Любо Пенев: Ще играем на предела на възможностите си

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев разяснява идното в събота домакинство на Берое, мач от последния 26 кръг на постоянния сезон в Първа лига. Наставникът на “червените ” за следващ път изрази убеденост, че отборът му има сили да се пребори с Лудогорец за шампионската купа. Към момента " алените " са втори с 54 точки и изостават с 5 от разградчани.

“Тренировките протичат на едно доста положително равнище, атмосферата в съблекалнята е съвършена. Знам в каква обстановка се намира тимът на Берое, само че мен най-много ме интересува какво се случва в нашия тим. Разбира се, че и ние имаме проблеми, болежки и травми, само че това го има на всички места. Единственият, който сигурно отпада от групата, е Жеферсон ”, съобщи на конференцията си Пенев.

“Всички тимове и печелят, и губят точки. Да, разликата с Лудогорец е по-малка спрямо няколко кръга по-рано, само че нашата концепция е напълно да я заличим. За мен персонално няма нищо решено. Нито един тим няма да бъде недооценен от нас във етапа на плейофите. Ще играем на лимита на опциите си против всеки един от тях ”, разяснява още треньорът Ел Голеадор.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР